Gummy Bear

Torta Gummy Bear spada u 3D torte. Jedna od najpopularnijih torti. Veselog Gummy Bear-a koji igra i peva, obozavaju manja deca, cak vrlo cesto bebe do godinu dana. 🙂 Tako da roditelji cestio narucuju za prvi rodjendan, kao lik koji deca prepoznaju i na koji reaguju! Mi se naravno trudimo da njegov lik prenesemo sto realnije na tortu! 🙂 Nadamo se da uspevamo u tome.
Kada su u pitanju ukusu, kod ovog oblika ogranicavamo se na cokoladne torte: Plazma torta, Nugat torta, Reforma, Cokoladna torta sa narandzom, ili samo cokoladna, zatim Milka torta, Zoja…ako se Vasa omiljena torta ne nalazi na spisku, slobodno pitajte, mozda postoje mogucnosti da se izvede. Minimalna tezina za ovaj oblik je 3-3,5kg, tezina varira i od samog ukusa i sastava torte, naravno, gornja granica tezine nije odredjena 🙂
U koliko zelite odredjeni ukus od koga ne moze da se izvede oblik Gammy Bear-a, moguce je tortu dekorisati njegovom figuricom na torti i motivima vezanim za njegovu pojavu. Jedan od predloga i da sama figura na torti bude manja torta napravljena od Plazma torte.
Nadamo se da smo Vam pomogli nasim sugestijama i naravno sva Vasa pitanja i sugestije su dobro dosle.

Written by